Site Online Counter
Skip to main content

 302 tööd

Uue töökoha leidmine läks just lihtsamaks

Viimati lisatud töökuulutused

Pipelife Eesti AS
Kiili, Harju County, Estonia
21 Jan, 2022
Palgavahemik:
€1,500 - €2,500 kuus
Ootame Sinult: Tahet töötada tootmises ja teha oma tööd hästi Tehnilist taipu ja täpsust Korrektsust ja kohusetundlikkust Head füüsilist vormi Valmidust meeskonnatööks Eesti keele oskust Kasuks tuleb tõstuki juhtimise oskus
tootmistööline, väljaõpe kohapeal
Noortele sobib ka Tootmine / töötlemine Tööotsijale 45 pluss Tööpakkumised Töö Tööd Tööstuse / Tootmise Väljaõpe kohapeal Work in Estonia
Oil Rig & Pipeline Install-Maintain-Repair Plumbing-Pipefitting
Töökuulutus aegub:
18 Mar, 2022
Timbeco Construction OÜ
Saku-Tõdva 41, Tõdva, 75508 Harju maakond, Estonia
21 Jan, 2022
Palgavahemik:
€15.00 - €25.00 tunnis
SINU EDU TAGAB KUI: Sinu eesti keel on väga hea ja saad hakkama ka inglise keeles suhtlemisega Sul on eelnev töökogemus vähemalt 2 aastat ehitusvaldkonnas Sul on meeskonnajuhtimise kogemus Oled vastutustundlik ja oma töös iseseisev Oled avatud loomu ja koostöövõimega Sul on valmisolek viibida töölähetuses 3-4 nädalat järjest Omad B-kategooria juhiluba
ehitaja, paigaldaja, puusepp, puitmaja, elementmaja, moodulmaja, brigaadijuht, ehitus, paigaldus, 
Ehitaja / Ehitajate / Ehitajatele EHITUS Ehitus / kinnisvara Ehituse / Kinnisvara Ehituse Objektijuht / Objektijuhile / Objektijuhtidele Ehitustööline / Ehitustöölise / Ehitustööliste Juhtimine Juhtimise / Inimeste juhtimise Objektijuhtimine / Objektijuht / Objektijuhtide
Building-Construction Inspection General-Other: Construction-Skilled Trades
Töökuulutus aegub:
06 Feb, 2022

Blogi - artiklid, uudised ja koolituskalender

Seminar " Kinnisvaraturu ülevaade 2022 I kvartal " toimub Kinnisvarakoolis 03/02/2022. Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark annab põhjaliku ja praktilise elamispindade turuülevaate ning toob välja olulised trendid ning prognoosid. Seminarile on oodatud: kinnisvaramaaklerid , kes soovivad mõista turu olemust ja trende; kinnisvaraanalüütikud , kes soovivad spetsialisti nägemust turu prognoosimise valdkonnast; kinnisvarainvestorid , kes soovivad teha teadlikumaid investeerimisotsuseid; kinnisvaraettevõtete juhid ja omanikud , et saada abi ettevõtte eesmärkide kujundamisel; kinnisvaraarendajad , et hinnata turutrende ja nende muutusi; eraisikud , kes soovivad kinnisvaravaldkonda paremini mõista. Seminar “ Kinnisvaraturu ülevaade 2022 I kvartal ” toimub 03/02/2022 kell 13.00-16.15 hübriidõppe vormis - koolitusel osalejad valivad, kas osalevad kontaktkoolitusel klassiruumis või eelistavad osaleda koolitusel veebi teel. Valitsuse korraldusest lähtuvalt võime klassiruumi oodata inimesi, kes on valmis kandma kaitsemaski ja suudavad tõestada oma nakkusohustust . Kinnisvarakooli koolitusklass asub Tulika 19, Tallinn , Flora Maja B-korpuse 1. korrusel. Kõik, kes eelistavad koolitusel osaleda veebi teel , saavad enne koolituse algust personaalse veebilingi Zoom'i keskkonda . Lisateave ja registreerumine Registreeru koolitusele: +372 525 6655,  kool@kinnisvarakool.ee  või  kodulehel . Margot Toompark Kinnisvarakool OÜ Koolituste müük ja korraldus +372 525 6655 kool@kinnisvarakool.ee www.kinnisvarakool.ee
TOITLUSTUSKORRALDUSE AKADEEMIA 07.02.2022—24.05.2022 MIKROKVALIFIKATSIOON   Hei! 2022 Toitlustuskorralduse Akadeemia annab Sulle, lisaks toitlusalastele teadmistele veel Mikrokvalifikatsiooni! Loe täpsemalt   Eesmärk: Kursus annab osalejatele põhjaliku ülevaate, kuidas edukalt ja kasumlikult juhtida olemasolevat toitlustusettevõtet või luua uut. Kursus aitab mõista ettevõtet - organisatsiooni kui tervikut. Kuidas me saame eristuda? Kuidas disainida oma toodet ja juhtida kliendi teekonda? Kuidas saavutada restoranis saavutada ühtsus? Kuidas meil oleks meeskonnana huvitav koos toimida? Kuidas olla kasumlikud? Sihtgrupp: Kursus on suunatud eeskätt toitlustuses töötavatele inimestele, restoranijuhtidele ja omanikele, toitlustusjuhtidele, sommeljeed, vahetuse vanematele ja peakokkadele. Kui vajad värskendust oma igapäevastele erialastele mõtetele, siis Sind me just ootame toitlustuskorralduse koolitusele. Teemad: Plokk 1 RESTORANIDE JUHTIMISE ÜLEVAADE - 12 ak/h - Ettevõtlus toitlustuses - Toitlustusettevõtte tüübid ja äriideed - Toitlustusettevõtte töö strateegiline planeerimine - Struktuurne ja fokusseeritud juhtimine - Lean Management 1 - ettevõttes toimuvate protsesside efektiivne kulusäästlik juhtimine Plokk 2 TOITLUSTUSETTEVÕTTE FINANTSJUHTIMINE JA FINANTSANDMETE KASUTAMINE JUHTIMISOTSUSTE TEGEMISEL 12 ak/h - Toitlustusettevõtte finantsid - Toitlustusettevõtte tulude ja kulude jagunemine ning juhtimine - Eelarve ja selle praktiline koostamine tunnis loodava näite põhjal - Palgaarvestuse põhimõtted Plokk 3 TOITLUSTUSETTEVÕTETE TÖÖKORRALDUS 12 ak/h - Köögi- ja saalitöökorralduse alused Töökorralduse põhimõtted ning ruumide planeerimine saalis ja köögis Toiduseadus, ristsaastumine Igapäevatöö juhtimine, planeerimine ja töökorraldus teenindus- tootmisruumides - Toitlustusteeninduse alused Klienditeekonna kujundamine Kliendikeskne teenindus Plokk 4 TOODETE JA TEENUSTE KALKULATSIOONID JA HINNAKUJUNDUS - 12 ak/h - Retseptiga ja retseptita kaubakulu juhtimine - Kalkuleerimise alused - retseptide praktiline koostamine - Oma - ja müügihinnakujundus - Menüüde struktuur ja ülesehitus - Erinevate ürituste (pulmad, sünnipäevad jt peod) efektiivsete hinnapakkumiste koostamine ja pidude ülesehitus. Plokk 5 TURUNDUSE OLEMUS. ETTEVÕTTE TURUNDUS. SOTSIAALMEEDIA - 12 ak/h - Turunduse mõiste ja olemus - Restorani juhtimine läbi turunduse - Kliendiporfiili loomine - Turunduse planeerimine ja turunduskanalid - Turundusplaani koostamise alused - Toode/teenus ja hind - Sotsiaalmeedia, uuemad trendid Plokk 6 ETIKETT, PROTOKOLL, KOKKULEPPED, REEGLID JA STANDARDID TOITLUSTUSETTEVÕTTES- 6 ak/h - Rahvustevahelised erinevused - Protokoll, tseremoonia ja etikett - Suhtekorraldus, ürituste ettevalmistamine ja läbiviimine Plokk 7 TOITLUSTUSETTEVÕTTE SISETOIMINGUD - IGAPÄEVASED TÖÖPROTSESSID JA NENDE EFEKTIIVNE JUHTIMINE KAUPADE LIIKUMINE, LAOARVESTUS JA INVENTUURID. - 12 ak/h - Ostutegevus ja selle mõju (sh lepingud) - Laoarvestuse põhimõtted - Kaupade liikumise kord - Inventuuride tähtsus ja läbiviimise kord - Lean Management 2 – praktiline õppus Plokk 8 TULEMUSLIKU PERSONALIPOLIITIKA VÄLJAARENDAMINE -12 ak/h - Personali juhtimine - Personali planeerimine - Personali värbamine ja värbamisprotsessi läbiviimine - Personali valik, CV ja tööintervjuude läbiviimine - Uute töötajate sisseelamisprogramm ja liitmine meeskonnaga - Ametijuhendid - Tööaja juhtimine, selle kontroll ja töögraafikud - Töölepingud - Generatsioonidevahelised erinevused? Plokk 9 VEINIÕPETUS - TEOORIAS JA PRAKTIKAS - 12 ak/h - Veiniõpetuse algteadmised: terroir, viinamarjad, veini valmistamine jne - Veinikaart, veinide rotatsioon laos, veinide praktiline käsitlemine teeninduses. NB! Kursuse jooksul teevad osalejad iseseisvaid harjutusi ja kodutöid. Kodutööde raames tutvutakse erinevate toitlustusettevõtetega. Analüüsitakse ja vahetatakse mõtteid erinevate klienditeekondade kujunduse ja muude ettevõttes toimuvate protsesside üle. Tutvutakse toitlustusmaastikul toimuvaga nii kodu- kui välismaal. Toimuvad esitlused ja arutelud hetkel aktuaalsete ühiskondlike teemade üle.. Kursusele annab erilise väärtuse sünergia, mis õppetöö käigus tekib nii kursusekaaslaste kui ka õppejõudude vahel. Osalejad jagavad oma teadmisi ja kogemusi, mis aitavad paremini mõista valdkonna arenguid ja muutuste protsesse. Kursustel esinevad külalislektorid: Inga Paenurm, peakokk Keiu Kaitsa, värbamine Kristi Kald, broneeringud Jari Kukkonen, Lean Aigar Lusti, turundus Kristjan Markii, sommeljee Korraldajad jätavad endale õiguse teha muudatusi ajakavas ja loengute järjestuses. Õpiväljund: Kursuse läbinu: - teab ja tunneb toitlustusettevõttes tehtavaid tegevusi ning töökorraldust; - oskab korraldada toitlustusettevõtte tööd; - oskab analüüsida finantse, tulusid ja kulusid ning on võimeline vastu võtma kasumlikke otsuseid; - on võimeline üles ehitama ettevõtte struktuuri ja teab kui palju ja milliste oskustega inimesi on vaja antud ettevõttesse; - tunneb palgaarvestuse põhimõtteid; - suudab planeerida ja läbi viia tulemusliku värbamise; - oskab planeerida ja juhtida nii saali kui köögi töökorraldust; - teab turunduse põhialuseid ja oskab suunata ettevõtte turundust, kasutades selleks erinevaid turunduskanaleid sh sotsiaalmeediat; - omab teadmisi protokollist ja etiketist; - oskab läbi viia erinevaid üritusi; - oskab esitada hinnapakkumisi, teha omahinna- ja müügihinna kalkulatsioone; - oskab koostada ürituste eelarveid; - tunneb menüüde ülesehitust ja omab esmaseid teadmisi veinidest; - omab ülevaadet lepingutest, laomajandusest ja inventuuridest; - teab peamisi valdkonda puudutavaid seadusi. Keel: eesti Maht: auditoorne õppetöö: 102 akadeemilist õppetundi iseseisev/muu õppetöö: 54/54 akadeemilist õppetundi EAP: 6 Tunnistus: TalTech tunnistus Lektor: Ritta Roosaar (EMBA) on toitlustusala professionaal, kelle käe all on välja kasvanud terve põlvkond tunnustatud spetsialiste. Ritta on olnud mitmete restoranide sünni,käivitamise, arendamise ja juhtimise juures, näiteks restoran Balthasar Tallinnas ja trahter Postipoiss Pärnus.Ta on olnud Hedon Spa&Hotel toitlustusjuht ja restorani Farm ning kohviku Komeet tegevjuht. Ta on EBA ja ning ESA asutaja- ja tegevliige, Kutsekoja Teeninduse kutsenõukogu liige, EHRL kutsestandardite väljatöötaja ja kutseeksamite vastuvõtja. Haaga-Helia Hospitality Competence Center in Estonia - EBS coach. Ta on TalTechi, TKHK, EEK Mainor lektor, EKKA Kutseõppe kvaliteedi hindamiskomisjonide liige, HTM täienduskoolituse RKT õppekavade hindaja. Ta on omandanud Erickson Solution Focused Coach Certificate The Art&Sience of Coaching 2021 ja töötab coachina. Tal on täiskasvanute koolitaja 7.kutsetase. Kontakt: Maarja Tosso, 6203943, maarja.tosso@taltech.ee Hind: 2083.33 € + KM/osaleja Asukoht: Tallinna Tehnikaülikool, Ehitajate tee 5 Ajakava: 07.02.2022 10:00 - 15:15 RESTORANIDE JUHTIMISE ÜLEVAADE 08.02.2022 10:00 - 15:15 RESTORANIDE JUHTIMISE ÜLEVAADE 21.02.2022 10:00 - 15:15 TOITLUSTUSETTEVÕTTE FINANTSJUHTIMINE JA FINANTSANDMETE KASUTAMINE JUHTIMISOTSUSTE TEGEMISEL 22.02.2022 10:00 - 15:15 TOITLUSTUSETTEVÕTTE FINANTSJUHTIMINE JA FINANTSANDMETE KASUTAMINE JUHTIMISOTSUSTE TEGEMISEL 07.03.2022 10:00 - 15:15 TOITLUSTUSETTEVÕTETE TÖÖKORRALDUS 08.03.2022 10:00 - 15:15 TOITLUSTUSETTEVÕTETE TÖÖKORRALDUS 21.03.2022 10:00 - 15:15 TOODETE JA TEENUSTE KALKULATSIOONID JA HINNAKUJUNDUS 22.03.2022 10:00 - 15:15 TOODETE JA TEENUSTE KALKULATSIOONID JA HINNAKUJUNDUS 04.04.2022 10:00 - 15:15 TURUNDUSE OLEMUS. ETTEVÕTTE TURUNDUS. SOTSIAALMEEDIA 05.04.2022 10:00 - 15:15 TURUNDUSE OLEMUS. ETTEVÕTTE TURUNDUS. SOTSIAALMEEDIA 06.04.2022 10:00 - 15:15 ETIKETT, PROTOKOLL, KOKKULEPPED, REEGLID JA STANDARDID TOITLUSTUSETTEVÕTTES 18.04.2022 10:00 - 15:15 TOITLUSTUSETTEVÕTTE SISETOIMINGUD - IGAPÄEVASED TÖÖPROTSESSID JA NENDE EFEKTIIVNE JUHTIMINE KAUPADE LIIKUMINE, LAOARVESTUS JA INVENTUURID. 19.04.2022 10:00 - 15:15 TOITLUSTUSETTEVÕTTE SISETOIMINGUD - IGAPÄEVASED TÖÖPROTSESSID JA NENDE EFEKTIIVNE JUHTIMINE KAUPADE LIIKUMINE, LAOARVESTUS JA INVENTUURID. 09.05.2022 10:00 - 15:15 TULEMUSLIKU PERSONALIPOLIITIKA VÄLJAARENDAMINE 10.05.2022 10:00 - 15:15 TULEMUSLIKU PERSONALIPOLIITIKA VÄLJAARENDAMINE 23.05.2022 10:00 - 15:15 VEINIÕPETUS - TEOORIAS JA PRAKTIKAS 24.05.2022 10:00 - 15:15 VEINIÕPETUS - TEOORIAS JA PRAKTIKAS   ja registeeru siin .      
Vaata kõiki blogipostitusi
Stat Counter