Uudised

Restoran NOMA nõudepesija sai hea töö eest osanikuks.

Dmitri Demjanov jagas Facebookis:

"Taani restoran NOMA nõudepesja Ali Sonko on restoranis puhtaks küürinud kõik, mis seda vajab ja seda suure rõõmu ja vastutustundega - 14 aastat jarjest. Ta tegi seda nii veenvalt ja innuga et omanik otsutas teha temast kaasomaniku !!

See on eriti aktuaalne sellepoolest et aina enam PUHTUS ja töötajate POSITIIVNE energia mängib restorani edus olulisemat osa ! Viimane Bocuse d'Or 2017 Lyonis kinnitas ka seda et võistlejate tase on oluliselt tõusnud ja hinnata ainult maitseid ja tehnikaid ei piisa - käiku läheb ka koka, koka abi ja köögi üldpuhtus ja selle jatkusuutlikus !

Kui restoranis osatakse kala õigesti käsitleda - siis on ka muud menüüs olevad toidud head ! Täna - sellele lisandub väljend "Kui köök läigib - ja pole jäätmeid" - siis on OK ! Igaljuhul uudise künnis on ületatud !"

Originaallugu asub "Ravintola Noma teki tiskaaja Ali Sonkosta osakkaan."

Loo autor Arto Koskelo.