Site Online Counter
Skip to main content
Blogi > Tööinspektsioon

TÖÖELU MUUTUB! Maret Maripuu: pärast lumehelbekesi võivad tulla vihmapiisakesed

TÖÖELU MUUTUB! Maret Maripuu: pärast lumehelbekesi võivad tulla vihmapiisakesed

Lumehelbekeste ehk tundlike ja eneseteadlike noorte kirumine on muutunud lausa rahvusspordiks: räägitakse, et nad ei oska tööd teha, ei ilmu õigel ajal kohale ega viitsigi eriti vaeva näha. Tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu lükkab need müüdid ümber.

Tööinspektsiooni tüüriva Maret Maripuu sõnul pole meil siin mingit lumehelbekeste invasiooni ühti – lihtsalt vanemad ja nooremad saavad tööelust erineval moel aru.

Kes siis on õigupoolest lumehelbeke?

Mina ka tean vaid seda, mis talvel akna taga hõljub. Aga kuna olen kursis, millest rääkida tahate, siis oskan aimata.

Räägime ju erinevatest põlvkondadest ning alati leitakse, et järgmine on teistsugune. Mõni ütleb, et hukka läinud. Mina erinen oma vanematest ja vanavanematest ning kui ma praegu oma poega vaatan, siis ka tema on teistsugune kui mina. See on paratamatu. Mina niimoodi ei sildistaks.

Loe edasi ...